sillanpaalaw asianajaja ismo sillanpää

Ismo Sillanpää

asianajaja, varatuomari
  • Asianajajaliiton valvontalautakunnan varajäsen 2020-2023
  • asianajaja vuodesta 2014
  • varatuomari Pohjois-Savon käräjäoikeudesta 2011
  • oikeustieteen maisteri Lapin yliopistosta 2009
  • ylioppilas Kuusamon lukiosta 2004

Olen toiminut Asianajotoimisto Sillanpää Oy:n yrittäjänä toimiston perustamisesta vuodesta 2018 lähtien. Sitä ennen olen työskennellyt asianajoalalla asianajotoimiston avustavana lakimiehenä, lakimiehenä ja asianajajana vuodesta 2011 lähtien. Suomen Asianajajaliiton jäseneksi minut hyväksyttiin vuonna 2014. Ennen asianajouraani olen auskultoinut Pohjois-Savon käräjäoikeudessa Iisalmessa vuosina 2010 – 2011 ja toiminut hetken aikaa assistenttina Lapin yliopiston Oikeustieteiden tiedekunnassa esine-, kauppa- ja velvoiteoikeuden oppiainepoolissa.

Asianajajan ammatti on ollut minulla unelmana jo kouluajoista lähtien ja viimeisen sysäyksen uravalinnalleni antoi työharjoittelu saksalaisessa asianajotoimistossa kesällä 2007. Saan työssäni tyydytystä siitä, että voin auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan ja niiden ratkaisemisessa, koska ajattelen, että asiakkaan – oli tämä sitten yksityishenkilö tai yritys – takana on loppujen lopuksi aina ihminen.

Toimintani muita perusarvoja ovat luottamuksellisuus ja joutuisuus laadusta tinkimättä. Lähestyn jokaista asiakasta ja toimeksiantoa yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden tavoitteena löytää asiakkaan kannalta paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Olen urallani hoitanut varsin monipuolisesti erilaisia ja erisisältöisiä toimeksiantoja, mutta toimintani painottuu erityisesti kiinteistö- ja rakentamisoikeuteen, työoikeuteen, konkurssioikeuteen sekä yhtiöoikeuteen. Lisäksi minulla on runsaasti kokemusta perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta.

Suomen lisäksi hoidan toimeksiantoja myös englannin ja saksan kielellä.

Vapaa-aikani kuluu erityisesti kirjallisuuden, pyöräilyn, muovisten pienoismallien rakentelun sekä lautapelien (erityisesti shakin) parissa. Vaikka olen viihtynyt Tampereella ja Pirkanmaalla erinomaisesti, haluan myös silloin tällöin päästä maaseudun rauhaan pois kaupungin vilskeestä, ja lähden silloin rentoutumaan sukuni kesämökille Kuusamoon.

Tilanteesi alustava kartoitus puhelimitse on aina maksuton, johti se toimeksiantoon tai ei.

Ota yhteyttä »