26947_Sillanpaa-palveluksessasi

Palveluksessasi

sillanpaalaw asianajaja ismo sillanpää

Ismo Sillanpää

asianajaja, varatuomari
 • Asianajajaliiton valvontalautakunnan varajäsen 2020-2023
 • asianajaja vuodesta 2014
 • varatuomari Pohjois-Savon käräjäoikeudesta 2011
 • oikeustieteen maisteri Lapin yliopistosta 2009
 • ylioppilas Kuusamon lukiosta 2004

Olen toiminut Asianajotoimisto Sillanpää Oy:n yrittäjänä toimiston perustamisesta vuodesta 2018 lähtien. Sitä ennen olen työskennellyt asianajoalalla asianajotoimiston avustavana lakimiehenä, lakimiehenä ja asianajajana vuodesta 2011 lähtien. Suomen Asianajajaliiton jäseneksi minut hyväksyttiin vuonna 2014. Ennen asianajouraani olen auskultoinut Pohjois-Savon käräjäoikeudessa Iisalmessa vuosina 2010 – 2011 ja toiminut hetken aikaa assistenttina Lapin yliopiston Oikeustieteiden tiedekunnassa esine-, kauppa- ja velvoiteoikeuden oppiainepoolissa.

Asianajajan ammatti on ollut minulla unelmana jo kouluajoista lähtien ja viimeisen sysäyksen uravalinnalleni antoi työharjoittelu saksalaisessa asianajotoimistossa kesällä 2007. Saan työssäni tyydytystä siitä, että voin auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan ja niiden ratkaisemisessa, koska ajattelen, että asiakkaan – oli tämä sitten yksityishenkilö tai yritys – takana on loppujen lopuksi aina ihminen.

Toimintani muita perusarvoja ovat luottamuksellisuus ja joutuisuus laadusta tinkimättä. Lähestyn jokaista asiakasta ja toimeksiantoa yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden tavoitteena löytää asiakkaan kannalta paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Olen urallani hoitanut varsin monipuolisesti erilaisia ja erisisältöisiä toimeksiantoja, mutta toimintani painottuu erityisesti kiinteistö- ja rakentamisoikeuteen, työoikeuteen, konkurssioikeuteen sekä yhtiöoikeuteen. Lisäksi minulla on runsaasti kokemusta perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta.

Suomen lisäksi hoidan toimeksiantoja myös englannin ja saksan kielellä.

Vapaa-aikani kuluu erityisesti kirjallisuuden, pyöräilyn, muovisten pienoismallien rakentelun sekä lautapelien (erityisesti shakin) parissa. Vaikka olen viihtynyt Tampereella ja Pirkanmaalla erinomaisesti, haluan myös silloin tällöin päästä maaseudun rauhaan pois kaupungin vilskeestä, ja lähden silloin rentoutumaan sukuni kesämökille Kuusamoon.

 


 

Tilanteesi alustava kartoitus puhelimitse on aina maksuton, johti se toimeksiantoon tai ei.

Ota yhteyttä >

26958_Sillanpaa-Jyri

Jyri Nikander

asianajaja, varatuomari
 • luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja vuodesta 2020
 • asianajajatutkinto 2020
 • varatuomari, Pohjois-Savon käräjäoikeus 2012
 • oikeustieteen maisteri, Lapin yliopisto 2011
 • hallintotieteiden maisteri, finanssihallinto ja julkisyhteisöjen laskentatoimi, Tampereen yliopisto 2008
 • johtamisen erikoistumisopinnot, Tampereen ammattikorkeakoulu 2003
 • tradenomi, taloushallinto, Tampereen ammattikorkeakoulu 2002
 • merkonomi, materiaalitalous, Tampereen talouden ja tekniikan oppilaitos (ent. Tampereen kauppaoppilaitos) 1997
 • Hämeenlinnan perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunnan jäsen vuodesta 2019, puheenjohtaja vuodesta 2023
 • Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kirkkovaltuuston jäsen vuodesta 2022

Olen Lahdessa syntynyt ja Tampereella kasvanut lakimies, hallintotieteiden maisteri ja tradenomi. Oikeussalissa olen työskennellyt eri rooleissa vuodesta 2011 lähtien käräjänotaarina, hovioikeudenviskaalina, syyttäjänä ja oikeudenkäyntilakimiehenä. Auskultoin Pohjois-Savon käräjäoikeuden Kuopion ja Nilsiän kanslioissa. Tämän jälkeen siirryin muutamaksi kuukaudeksi Itä-Suomeen hovioikeuden palvelukseen. Sen jälkeen syyttäjänä hoidin rikosasioita erikoistuen erityisesti talousrikos- sekä ympäristörikosasioihin.  Olen toiminut myös ulosoton erikoisperinnän tehtävissä. Lisäksi olen työurallani hoitanut myös yrityssaneerauksiin liittyviä toimeksiantoja.

Asianajotehtävissä olen työskennellyt vuodesta 2020 lähtien. Minulla on runsaasti kokemusta niin oikeussalissa avustamisesta kuin neuvottelupöydistäkin. Toimintani on painottunut riita-asioihin sekä sopimus- ja yhtiöoikeudellisiin toimeksiantoihin. Lisäksi minulla on kokemusta kiinteistö- ja rakennusasioista sekä konkurssioikeudesta. Erilaisten toimeksiantojen hoitamisessa minua auttaa monipuolinen koulutus- ja työtaustani. Juridisen koulutuksen lisäksi minulla on taloudellista sekä hallinnollista koulutusta ja osaamista.

Minulla on myös laajaa kokemusta erilaisista luottamustehtävistä. Olen muun muassa toiminut Suomen Syyttäjäyhdistys ry:n hallituksen jäsenenä sekä erilaisissa kirkollisissa luottamustoimissa.

Tavoitteenani on hoitaa minulle uskotut toimeksiannot päämiehelleni mahdollisimman suuren lisäarvon tuottaen, vaikuttavasti, tuloksellisesti ja asiallisesti.

Palvelen asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä.

Vapaa-aikani vietän perheen parissa. Lisäksi harrastan kuntoliikuntaa ja penkkiurheilua. Sosiaalisena ihmisenä tapaan myös mielelläni esimerkiksi sukulaisia ja ystäviä.

 


 

Tilanteesi alustava kartoitus puhelimitse on aina maksuton, johti se toimeksiantoon tai ei.

Ota yhteyttä >

21451_Sillanpaa-malm

Mervi Malm

asianajoassistentti
 • Asianajajaliiton valitsema Vuoden asianajosihteeri 2017
 • Tradenomi, oikeudellinen asiantuntijuus, Tampereen ammattikorkeakoulusta 2014
 • Elintarviketeknikko Espoon-Vantaan teknillisestä oppilaitoksesta 2002
 • Ylioppilas Kangasalan lukiosta 1995

Olen aloittanut Asianajotoimisto Sillanpää Oy:n asianajoassistenttina maaliskuussa 2022. Sitä ennen olen työskennellyt asianajosihteerinä eri asianajotoimistoissa vuodesta 2014 lähtien. Vuonna 2017 Suomen Asianajajaliitto palkitsi minut erinomaisesta työstä ja ammattiin sitoutumisesta Vuoden asianajosihteerin kunniakirjalla. Ennen asianajosihteerin uraani olen työskennellyt elintarviketeollisuuden palveluksessa linja- ja esihenkilötehtävissä.

Oikeustradenomin koulutuslinjaus antoi minulle mahdollisuuden yhdistää luontaisen kiinnostukseni talous- ja lakiasioihin. Asianajosihteerin urani aikana tutuiksi ovat tulleet rikosoikeuden sekä perhe- ja perintöoikeuden työtehtävät. Asianajaja Ismo Sillanpään opastamana olen voinut syventää siviili- ja konkurssioikeuden osaamistani.

 

Työssäni minua palkitsee asiakkaan ongelmien ratkaiseminen yhteistyössä asiakkaan ja asianajajan kanssa sekä itsenäinen ja vastuullinen työnkuva.  Asianajoassistentin roolissa pääsen tekemään perinteisten sihteerin tehtävien lisäksi myös laaja-alaisesti avustavia oikeudellisia työtehtäviä, jotta asianajajalle jää enemmän aikaa keskittyä erityisosaamista vaativaan asiantuntijatyöhön. Kaikkia osapuolia arvostavassa ilmapiirissä vaikeatkin ongelmat on miellyttävää ja helppoa ratkaista yhdessä ammattitaitoisen asianajajan kanssa.

Palvelen asiakkaitamme suomen ja englannin kielellä.

Vapaa-aikana nautin monipuolisesti luonnosta sekä perheen ja ystävien seurasta. "Kotoilu" on minulle arjen luksusta ja siivoaminen on minulle luontainen tapa purkaa stressiä sekä jäsentää ajatuksia. Akkuni latautuvat auringonpaisteesta kaikkina vuodenaikoina.

 


 

Tilanteesi alustava kartoitus puhelimitse on aina maksuton, johti se toimeksiantoon tai ei.

Ota yhteyttä >